Chelsea ei ole valmis korvaamaan Contiä

Conti viime päivinä erittäin huono, Chelsea jälkeen viime kierroksella kotiin tappion Bournemouth 0-3, Nykyinen kierros 1-4 oli Watford-lyönti, Conti: n komentaja ilmestyi myös kriisissä. Kuitenkin mukaan useita Englanti tiedotusvälineet vahvistettu, Naisten Pelipaita Chelsealla ei ollut aikaa korvata Conin suunnitelmaa.

On selvää, Abu ei mene Chelsea vastaan Manchester United ja Barcelona ennen lyhyen aikavälin säätö, Contiilla on aikaa kääntää Chelsean taantuma. Samaan aikaan heille kerrottiin myös, Uutiset Chelsean yhteyksistä kahteen ensi-ehdokkaaseen, Ancelotti ja Enrique, eivät ole oikeita.

Waterford, Chelsea ei keskustellut Conista, Lähteet sanoivat, että koska Pelipaita Chelsea edelleen sijoittui Valioliigan neljä, Mutta myös kilpailevat Mestarien liigan ja FA Cup, Chelsealla ei ole syytä korvata Contiä. Chelsea koska maajoukkueen kilpailu viime vuoden marraskuussa, Jatkuu viikon tai jopa moninkertaisen turnauksen tähän mennessä, Chelsea lopulta lopetti tämän väsyneen aikataulun tällä viikolla, Conti antoi Chelsean pelaajille myös kolme päivää.

Messi pelissä ja salaa ottaa lääkkeitä

Raporttien mukaan, Barcelonassa 2-1 voittaa Alaves pelin, Barcelona Masai 30-vuotias jälleen pelissä söi sininen pilleri, Hän antoi vapaapotkun. Naisten Pelipaita Barcelonan viime vuoden lokakuussa, Kreikka Olympiakos peli, Sama kohtaus on tapahtunut.

Alavis, Sama kohtaus tapahtui jälleen. Ja tällä kertaa kuva on selkeämpi, Näkee pillerin värin Macy syö: sininen. Miten Macy syö syömisen jälkeen? Kuten Olympiacos, Hän teki myös vapaapotkun. Tämä on 7 minuuttia ennen pelin loppua, Hänen päämääränsä auttoi Barcelonaa päinvastoin.

Mikä on Messi syödä? Viime vuonna lokakuussa, Jotkut tiedotusvälineet sanoivat Barca Messi vain syödä sokeri pillereitä, Pääkomponentti on glukoosi, Tavoitteena on energian täydentäminen. Katalonia, ensimmäinen mietintö, pyysi myös Pelipaita Barcelona valmentajaa Valverdea. Barcelonan valmentajan selitys on: ” Macy syö glukoosi-sokeripitoisuuksia? En tiedä. Jos hän voi syödä tavoite, Sitten syö laulamassa. ”

Bayern on minun toinen kotikaupunki

Viime aikoina Bayern Munich tähti Robben, Haastattelussa Naisten Pelipaita Bayern Münchenin virallinen verkkosivusto sanoi, Hän pitää Münchenin kaupungin erittäin paljon.

Robben sanoi: ” Tulin Bayerniin vuonna 2009, Nyt tuntuu kuin olen tullut osa klubia, Olen ylpeä siitä. Pidän todella Münchenin kaupungista, München on kuin minun kotikaupunkini. Mutta minä tulen Alankomaista, Vaimoni ja minä olemme Groningenista, Meillä on talo siellä, Suunnitelmamme on elää siellä eläkkeelle jäämisen jälkeen. Palaan Alankomaissa eläkkeelle jäämisen jälkeen. ”

Puhuessaan eläkkeelle Pelipaita Bayern Munich Robben sanoi: ” En pidä Kimi Xi, On olemassa monta vuotta uraa, Pääte on lähentyä Nyt haluan vain pysyä terveenä, Ja nauti jalkapallosta, Mutta yritän parhaiten jatkaa urani. ” Lopuksi, Bayern Munich Robben puhui tulevasta Mestarien liigan knockoutista: ” Ei pudotuspeliturnausta on helppoa, Besiktas on ryhmä ensin, Bayern Münchenin on oltava hyvin valmistautunut. ”

Tottenham Hotspur klampainen voittamaton prikaatin taistelu

Tiedotusvälineiden mukaan, Naisten Pelipaita Tottenham Vasen Enkhmu aikoo vuokrata Burnleyn. Kuitenkin tässä vuokrasopimuksessa, Ei voida lisätä buyout ehtoihin.

Vaikka Tottenhamin tiimin ulkonäkö ja suorituskyky eivät houkuttele silmää, Mutta entinen Marseillen laitaaja ei ole puutteellinen, Monet ranskalaiset ja englantilaiset Valioliigan joukkueet aikovat esitellä hänet. Näistä kannattajista, Valioliigan Blackburn Burnley todennäköisesti esitteli hänet.

West Brom samalla Burnley lähellä Nkuta, Tottenham Kudrow Haluan myös käyttää tilaisuutta vuokrata lainaa, Todistaa, että heillä on kyky perustaa Valioliiga. Ja anna Pelipaita Tottenham Burnleyn voittaa tässä kilpailussa on valmentaja Sean – Dicer, Hän henkilökohtaisesti kutsui Nkudu osoittamaan vilpittömyyttään. Tämä siirto on ollut tärkeässä asemassa edistämisessä. On todettu, että Tottenhamin puheenjohtaja kieltäytyi lisäämästä vuokrasopimuksia, Hän odottaa edelleen ranskalaista nuorta laitaajaa.

Manchester Cityin pitäisi unohtaa sijoitukset

Toistaiseksi tällä kaudella, Naisten Pelipaita Manchester City teki 18 voittoa ja 1 vedon liigassa lyömätön ennätys, 55 pistettä ylitti listan. Guardiola on rikkonut rekisterinsä, jonka hän loi Barcelonassa, Hänen odotetaan rikkoa verraton ennätys 19 peliä Bayern luotiin 2013-14, Mutta Guardiola sanoi, ettei hän unohda niin, Tai olla maanläheinen.

” Se tarkoittaa, että olemme voittaneet paljon pelejä elokuusta lähtien, Siksi olemme onnellisia. ” Guardiola sanoi, ” On helppoa elää paremmin, kun me voitamme. Mutta en sulje silmiäni sanoakseni, rikkoisin ennätyksen Bayernissä. Nyt keskittyä Newcastle, Työskentelemme tietokoneen henkilökunnan kanssa nähdäkseen, kuinka he pelaavat, Pallon kanssa tai ilman, Me kaikki ylläpidämme omaa tahtia ja voimaa. ”

Tietoja sijoituksesta ensin, Pelipaita Manchester City Guardiola sanoi: ” Unohdetaan sijoitukset, Keskity asioihin Manchester City on tehtävä, Tämä on paras tapa. Loukkaavalta, puolustavalta ja henkilökohtaiselta tasolta Manchester City on kuin tiimi, Tämä on ainoa tapa keskittyä Manchester Cityyn. ”

Pjanic aloittaa neuvottelut Juventuksen uudistamisesta

Raporttien mukaan, Naisten Pelipaita Juva on jo avannut Pianicille uudistumisneuvottelut. Media sanoi, Pianniqi harkitsee vakavasti Juventan suunnitelmaa, Pian pian sopimuksen uusimista.

Serie viimeinen kierros, Pjanic teki ihmeen vapaapotkun, Auta Juventus 3-0 voiton Bologna, Erinomainen suorituskyky auttaa häntä saamaan korotuksen.

Tällä hetkellä, Nykyisen sopimuksen Pjanic ja Pelipaita Juventus ovat vielä kolme vuotta. Toistaiseksi tällä kaudella, Hän on voittanut kolme maalia kaikissa kilpailuissa, Ja auttaa 5 kertaa. Pianniqi on aloittanut neuvottelut Juventuksen uudistamisesta, Välttämäsi jäädä joukkueeseen, Juventus rauhoittui!

Real Madrid ups and downs on normaalia

Real Madridin valmentaja Zidane sanoi haastattelussa, Hän uskoo, että Naisten Pelipaita Club World Cup ei ole helppoa, Samalla myös toivon, että jokainen voi laskea asenteitaan.

” MM-ottelu ei ole helppoa, Viime vuonna, vaikka me voitimme mestaruuden, Mutta meillä oli myös paljon ongelmia. ” Zidane sanoi toimittajille. ” Jokainen peli on hyvin vaikeaa, Mutta me olemme Real Madridia, Meidän täytyy voittaa. Meillä on myös paljon aikaa valmistautua maailmancupin kilpailuun, Emme löydä mitään tekosyitä, Tämä on aikataulu Real Madrid on valmistauduttava Caixingiin. ”

” Koko kaudella, Real Madridin suorituskykyä alamäkiä on normaalia, Yleensä, Real Madridin nykytilanne on edelleen erittäin myönteinen. Olemme voittaneet kaksi kappaletta, Nyt Pelipaita Real Madrid siirtyy kohti kolmannen mestarin, Ja sitten La Liga, Myös Mestarien liigan Kuningas Cupin taistelu. ”

Valverde: Lionel Messi Barcelona voi voittaa

Barcelonan valmentaja Valverde osallistui lehdistötilaisuuteen, Mutta hän puhui enemmän puolustusjoukkueen ongelmista, Lisäksi hän myönsi ensimmäistä kertaa, Naisten Pelipaita Barcelona harkitsee keskuspuolustuksen käyttöönottoa talvella.

Puhuminen pelistä itse, Valverde sanoi: ” Vuodesta ranking näkökulmasta, Meillä ei ole kilpailua tässä pelissä, Olemme myös tyytyväisiä joukkueen edistämiseen, Mutta peli on erittäin tärkeä vastustajalle, Heidän täytyy voittaa. Champions League on meidän suosikki tapahtuma, Tarvitaan myös paljon vastuuta. Meidän on kunnioitettava tätä tapahtumaa, Tavoitteenamme on voittaa. ”

Messi ei pelaa? ” Barcelona huomenna nähdä, onko hän pelaa. Portugal Sports tietenkin kunnioittavat Messi, Koska tiedän, mitä hän voi tehdä kentällä. Barcelonan yleinen toiminta, Tiedä myös joukkue on Messi niin hyvä pelaaja. Tärkeintä on, että Messi on tyytyväinen, Pelipaita Barcelona voi voittaa. ”

AC Milan ilmoitti Montellasta luokkansa jälkeen

äskettäin Huono ennätys AC Milan valmentaja Montellan työpaikka vaarassa. Serie A ja Torino viime viikonloppuna, kun 0-0 tasapeli, Naisten Pelipaita AC Milan virallisesti ilmoitti Montellasta luopumaan luokasta, Gattuso tilapäisesti korvaa hänen asemansa.

Montella alkoi opettaa AC Milana kaudella 16-17, Viime kaudella hän johti joukkuetta saadakseen Euroopan unionin cupin pätevyyden, Kolmen vuoden kuluttua palata Euroopan taistelukentälle. Samaan aikaan hän myös johti yksikköään voittaa Juventus voitti Italian Super Bowl mestari, Tämä on AC Milanin ensimmäinen nimi vuodesta 2011. Toukokuun loppuun mennessä klubi ja Montella uudistettiin kesällä 2019, Tänä kesänä kulutetaan valtavia summia 11 uuden avun käyttöönottoon. Mutta tällä kaudella, Serie A joukkue huono ennätys, Kasvot kuuden parin joukkuetta kaikki voitti, Vain sijoittui seitsemänneksi liigassa, Joukkueen kanssa kauden alussa ensimmäiset neljä maalia ajelehtivat.

Montella johti AC Milania tällä kaudella sijoittui seitsemänneksi liigassa, Neljännellä sijalla Roomassa jopa 11 pistettä, Ja Rooma pelasi myös vähemmän. Euroopan cupin ottelussa, Pelipaita AC Milan on edellä ryhmässä, kun ryhmä on oikeutettu. Virallisessa lausunnossa klubi kiitti Montellasta ja valmennushenkilöstöä vakavasta ja ammattitaidostaan, Ja haluan, että Gattuso voi olla hyvä suorituskyky. Paikallinen aika huomenna, Milanossa pidetään Milanossa, Nairobin koulutuspohja järjestettiin lehdistötilaisuudessa, Kun valmentaja Gattuso julkistetaan virallisesti.

Sanchez on täynnä toiveita

Uutisten mukaan, Pelipaita Arsenal vartija Monreal sanoi, Hänen Arsenalin joukkuetoverinsa Sanchez on LeBron James valioliiga.

James on yksi NBA: n aktiivisimmista pelaajista, Se on myös yksi NBA: n historian suurimmista pelaajista. Monreal sanoi haastattelussa: ” Mielestäni Sanchez on Premiership James, Sanchez on yksi parhaista Premiership-pelaajista, Minulla on mahdollisuus kouluttaa hänen kanssaan joka aamu, Tiedän, että hän on täynnä kilpailua, Tämä on hyvin samanlainen kuin James. ”

Kun kyse on tästä pelistä, Monreal sanoi: ” Koska minulla ei ollut mahdollisuutta katsella NBA: ta TV: n edessä, Tämä on erityinen hetki. Viime vuonna menin myös kohtaus näki pelin, Olipa pelaaja, stadioni tai fanit, Kaikki hullu. Minusta on olemassa mahdollisuus, että kaikki menevät Mene ja nauti tästä pelistä. Naisten Pelipaita Celtic voittaa pelin, He ovat parempia joukkueita. ”